Verpakken

Wij kunnen tabletten, poeders en vloeistoffen verpakken. De tabletten kunnen per stuk, of per hoeveelheid verpakt worden in zakjes. De zakjes worden door de flowpack- en transwrapmachines gevormd. Het is dus mogelijk om zowel bij de tabletten als bij de poeders een eigen folie aan te leveren bedrukt met uw eigen ontwerp, tekst en logo. Onze flowpack- en transwrapmachines zijn allen uitgerust met een fotocel waardoor positionering van de seal mogelijk is en elk zakje dezelfde opdruk krijgt. Ook kunnen tabletten (verpakt of los gestort) in potten, emmers of dozen verpakt worden, met of zonder etiket.

Tabletten, en zeker bruistabletten moeten zo snel mogelijk na productie worden verpakt. Dit komt de werkzaamheid en de houdbaarheid ten goede.

 
 
 
 

We kunnen ook adviseren en assisteren bij de keuze voor de verpakking. Hiervoor hebben we een ruime portfolio aan leveranciers en mogelijkheden.

Om de zaken helder te houden brengen wij u in contact met leveranciers van verpakkingsmaterialen. U maakt zelf afspraken over de leveringen en leveringsvoorwaarden.

Wel zullen wij u altijd bijstaan met adviezen. Ook houden wij contact met de leverancier over technische zaken omtrent het type verpakking en aan welke eisen ze moet voldoen.
Ook zijn wij in staat om in kleine oplage full-color etiketten tot een maximaal formaat van A4 te drukken.

 
     

Mail Copressco bv