ONZE MANIER VAN (SAMEN)WERKEN VOOR PRIVAT LABELS.

- U komt met een voorstel voor een product
- Of u maakt gebruikt van één van de door ons ontwikkelde producten en brengt die onder eigen naam op de markt.

Producten kunnen bestaan uit:

- Vloeibaar product.( in samenwerking met VEHA AGRO b.v.)
- Tablet. Onze specialiteit is bruistabletten.

Wij kunnen een groot aantal tabletvormen maken. Rond, vierkant, met diameters van 10 mm tot 80 mm en een dikte variërend van enkele millimeters tot 4 centimeter. - Granulaatachtig of poedervormig product.

Wij hebben de beschikking over een aantal persen, flowpacks en sachet machines waarmee we producten professioneel kunnen verpakken. De productie en verwerking van tabletten, poeders en granulaten vindt plaats in een geconditioneerde ruimte.

 
 

HET PRODUCT

- Wij maken het product.
- Wij kunnen u adviseren over de verschillende product vormen.
- De grondstoffen worden door u aangeleverd of door ons zelf ingekocht, hierover worden duidelijke en
  bindende afspraken gemaakt.
- Wij bemiddelen eventueel in de aankoop van grondstoffen.
- Tenzij anders overeengekomen zal u verder rechtstreeks in contact gebracht worden met de leveranciers.

 
 

VERPAKKEN

Wij kunnen u adviseren over de verschillende verpakkingsmogelijkheden en verpakkingsmaterialen. Wij hebben goede contacten met betrouwbare leveranciers van jerrycans, emmers of emmertjes, dozen of doosjes, flessen, folie, enz. enz.
Om de zaken helder te houden brengen wij u in contact met leveranciers van verpakkingsmaterialen. U maakt zelf afspraken over de leveringen en leveringsvoorwaarden.

Wel zullen wij u altijd bijstaan met adviezen. Ook houden wij contact met de leverancier over technische zaken omtrent het type verpakking en aan welke eisen ze moet voldoen. Ook zijn wij in staat om in kleine oplage full-color etiketten tot een maximaal formaat van A4 te drukken.

Voor de opslag van grondstoffen en verpakkingsmaterialen zal in alle redelijkheid een vergoeding gevraagd worden. Het gaat dan altijd om ter beschikking stelling van europallet plaatsen. (€ 85,-- per europallet per jaar)

 
 

NOG EEN VAN DE VOORDELEN VAN COPRESSCO

U wil een product op de markt brengen. Wij begrijpen dat u dan niet direct aan grote aantallen zit te denken. Wij kunnen u daarom tegemoet komen door met kleine aantallen te starten. In veel gevallen hebben wij al een min of meer passende verpakking en kunnen ook heel snel deze verpakking van etiketten voorzien.

 
 

PAKKET VERWERKING EN VERZENDING

Wij kunnen ook zorg dragen voor verzending van pakketten. Voor verzending van pakketten maken wij gebruik van de pakketservice van POSTNL en voor hele of halve pallets van transportbedrijf Veen's in Herveld.

 
 

GEHEIMHOUDING

Wij garanderen dat de receptuur van ieder door u aangeleverd product uitsluitend bij ons en/of bij u bekend is. Wij garanderen eveneens dat eenzelfde product niet door ons voor een ander bedrijf gemaakt zal worden. Wij garanderen geheimhouding van de receptuur en wij verwachten dezelfde geheimhouding van u.

 
 

KOSTEN

Het ontwikkelen van een product of productie proces kan soms hoge kosten met zich mee brengen. Wij zullen daarom in sommige gevallen deze kosten in rekening moet brengen. Wij proberen deze kosten zo laag mogelijk te houden. En als we al tot in rekening brengen van de kosten over gaan maken wij hierover van te voren duidelijke afspraken.

 
     

Mail Copressco bv